Att köpa valp från Caci's kennel
 

Har du funderingar om rasen Amerikansk Cockerspaniel får du gärna höra av dig eller komma och träffa våra Caci´s hundar och ägare på våra träningar som är varannan vecka under sommarhalvåret.

Våra tankar kring vår älskade ras
Amrisar (Amerikansk Cockerspaniel) är en underbar ras, alltid glada och följsamma. Snälla mot allt och alla. Lätta att ha med sig lösa vid promenader samt stannar helst kvar på gården. Dom älskar att få vara med sina ägare och vill gärna hänga med och göra saker. Passar perfekt om man vill hålla på med lydnad, freestyle, agility, nosework, mm. För oss är det viktigast att hunden får ett bra liv hos er med mycket kärlek. De blir lyckliga ju fler som älskar dem. Vi tycker att det är kul med både ”gamla/vana” hundägare samt hundägare som ska köpa sin första hund. De har mycket päls men om man inte tänker tävla med dem på utställning är det bara att klippa bort pälsen eller lämna den till någon hundfrisör. Vi klipper alla våra uppfödningar gratis i ett år.

Valpens första 8 veckor hemma hos oss
Valparna föds upp i vårt sovrum och får vara där de 3-4 första veckorna tillsammans med deras mamma. Då är det inte tillåtet att komma och hälsa på, de behöver få vara i lugn och ro. Sedan flyttas de ut till köket där de får börja vänja sig vid lite buller och andra ljud. De blir nu socialiserade på vardagslivet och nu är blivande valpköpare varmt välkomna att hälsa på. Nu får valparna umgås med några andra vuxna hundar samt leka med en massa olika leksaker. Om det är bra och varmt väder ute får de självklart vara ute så mycket som möjligt och uppleva naturen samt andra djur. Det är väldigt viktigt för oss att det blir rätt valp till valpköparna så vi tillbringar mycket tid med valparna för att se vilka individer som är busigast eller lugnast, så att vi kan ge råd och försöka fördela dem rätt.

Valparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder och då är de:
* Registrerade i Svenska Kennelklubben och SKK:s köpeavtal används
* ID-märkta med microchip
* Veterinärbesiktade (inte äldre än 7 dagar gammalt) samt vaccinerade
* Regelbundet avmaskade
* Valpkullsförsäkrade mot dolda fel i 3 år

När ni köper valpen ingår:
* Ett informationsblad med matlista och andra viktiga ”kom ihåg” samt råd om allmän träning
* Valpkasse med hundmat från Acana/Eukanuba (den mat valparna är vana med)
* Koppel samt filt med doft på
* Träningsträffar varannan vecka under hela sommarhalvåret

 

Hundtillbehör

CARINA ÖSTMAN
Nyby 10
781 96 Borlänge
Telefon: +46 (0) 243 255 122
cacis@bahnhof.se
LINA JERNBERG
Östergatan 50
828 32 Edsbyn
Telefon: +46 (0)73-502 50 20
lina_hedstrom8@hotmail.com
CAROLINE LUNDQVIST
Jordbrovägen 4
783 50 Gustafs
Telefon: +46 (0) 70-351 69 46
cacis@telia.com
Caci's © 2023