0243-25 51 22, 070-752 87 75 070-435 91 07 070-351 69 46
Att köpa valp från Caci's kennel
 

Flatcoated Retriever, eller flat som den kallas, är en aktiv ras som kräver motion och aktivering för att må bra. Rasen är mycket mångsidig och förutom apportering & jakt lämpar de sig även utmärkt till många andra grenar, tex spår, sök, rapport, räddning, lydnad, agility, viltspår. Vi ser gärna att våra valpköpare har ambitioner att starta prov och/eller tävla, men det är absolut inget krav. Det viktiga är att ni kan erbjuda er flat ett aktivt & kärleksfullt liv. Vi hälsar både erfarna & nya hundägare välkomna till oss!!

Valpens tid hemma hos oss
Våra valpar föds upp i hemmiljö. De första tre veckorna tar vi inte mot besökare eftersom tiken och valparna behöver lugn och ro. När valparna är 3 veckor flyttar dom ut till köket, både för att dom ska få större yta att röra sig på samt att dom ska få vara i "händelsernas centrum" tillsammans med hela familjen. Den viktiga socialiseringsperioden börjar och nu är självklart blivande valpköpare varmt välkomna.

Valparna får nu umgås med våra andra vuxna hundar. Vi låter valparna under trygga och positiva förhållanden, prova på och vara med om så mycket som möjligt. Vi låter valparna bekanta sig med många typer av föremål & leksaker (mjuka leksaker, hårda leksaker, plast, trä, metall). Vi låter valparna gå på olika typer av underlag och de får bekanta sig med olika typer av föremål som tunnlar de kan springa genom, pallar de kan klättra upp på mm. Valparna får även vara ute så mycket som vädret tillåter och de får även följa med på små upptäcktsfärder i skogen.
Vi tillbringar mycket tid med valparna för att lära känna varje individ och för att ge valparna en riktigt bra start i livet. 

Våra valpar levereras tidigast vid 8 veckors ålder och är då;
- registrerade i SKK
- ID-märkta med mikrochip
- vaccinerade
- regelbundet avmaskade
- veterinärbesiktade
- valpkullsförsäkrade mot dolda fel i Agria i 3 år

I köpet ingår:
- en matlista, information om valpens skötsel, träningstips mm
- valplåda med bla hundmat från Pedigree/Royal Canin (valpfoder som valparna är uppfödda på)
- SKKs dvd "Välkommen valp"
- Koppel
- regelbundna träningsträffar 

Efter leverans
Vi tycker att det är både roligt och självklart att hålla kontakt med våra valpköpare även efter leverans. Det blir regelbundna träningsträffar och några gånger varje år anordnar vi kurser med inhyrda instruktörer.

 

Hundtillbehör
MIKAEL PERSSON & CARINA ÖSTMAN
Nyby 10
781 96 Borlänge
Telefon: +46 (0) 243 255 122
cacis@bahnhof.se
CAROLINE LUNDQVIST
Jordbrovägen 4
783 50 Gustafs
Telefon: +46 (0) 70-351 69 46
cacis@telia.com
Caci's © 2018